Barangan Amway di Malaysia

Amway

amway malaysia

Amway Malaysia adalah sebuah syarikat jualan langsung, yang dilesenkan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP). Ditubuhkan pada 1976 dan disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia sejak 1996, Amway Malaysia beroperasi dengan Tenaga ABO Teras seramai 252,000 orang (tahun kewangan berakhir 31 Disember 2017).

Sepanjang 43 tahun di Malaysia, syarikat telah menawarkan rangkaian luas produk berkualiti yang dibezakan dengan penuh makna di bawah lima barisan produk terasnya: Pemakanan dan Kesejahteraan (vitamin, mineral dan suplemen dietari NUTRILITE), Penjagaan Kulit & Kosmetik (Penjagaan kulit dan kosmetik warna ARTISTRY), Dandanan Diri (penjagaan mulut GLISTER, penjagaan badan BODY SERIES dan penjagaan rambut SATINIQUE), Penjagaan Barangan Di Rumah (produk pembersihan di rumah L.O.C., penjagaan kain cucian SA8) dan Alatan Berteknolgi Di Rumah (sistem rawatan air eSpring, Sistem rawatan udara ATMOSPHERE).

Produk Amway

Antara produk yang best seller dari Amway ini ialah G&H Ubat ketiak, Glister Ubat gigi dan juga spray mulut. Amway juga ada suplemen vitamin yang diperbuat dari sumber alam semula jadi. Antaranya ialah Bio C Plus, Cal Mag D, Lecithin-E NUTRILITE dan sebagainya.

deodorant amway
Deodorant Amway Roll On G&H
nak beli Lecithin E
Nutrilite Lecithin E
beli ubat gigi amway
Ubat Gigi Dewasa Glister
spray glister
Spray Mulut Amway Mint

Amway Seri Iskandar

Saya merupakan ABO Amway di Seri Iskandar, Perak. Kalau anda tinggal di sekitar Seri Iskandar bolehla beli dengan Amway Seri Iskandar.

COD Amway

Bagi yang tinggal di sekitar Seri Iskandar, Perak, anda boleh mendapatkan barangan amway dengan saya sendiri secara COD. Antara barang ready stok ialah, G&H Ubat ketiak, Glister Ubat gigi, spray mulut, vitamin Bio C Plus dan sebagainya.

Set Oral Care Amway

Anda bagitahu je nak yang mana, bagi alamat dan kami akan hantarkan ke rumah anda secara percuma tanpa cas delivery. Hanya mereka yang berada sekitar seri iskandar sahaja tau. Bagi yang jauh pun boleh. Tapi kami akan poskan direct ke alamat rumah anda.

Kalau berminat bolehla wasap saya di COD Amway di Seri Iskandar

Bisnes Amway

Dulu buat amway suka suka sebagai side income orang kata. Tapi tulah itu DULU. Sebab tak NAMPAK apa keistimewaan amway dan apa bestnya amway.

Berkat hadir ke kelas amway tak skip… alhamdulillah… Usaha sesuai dengan hasilnya kan? Allah swt dah janji, siapa usaha, dia menikmati hasilnya. Bisnes yg patuh syariah, masa flexible, freedoms, tak terikat dgn mana2 boss, kita boss, kita kuli, nak cuti ikut suke.

Bagi yang berminat

Nak sertai bisnes Amway? Klik aje Nak Join bisnes amway

Leave a Comment