Contoh Voucher Yang Ditawarkan Di Dalam Shopee

Voucher Shopee

Kalau sesiapa yang masih asing dengan Shopee tentu tidak menyangka bahawa platform tersebut banyak menawarkan voucher-voucher untuk pembelian anda. Antara voucher yang ada dalam shopee adalah voucher free shipping, voucher cashback, voucher cuti-cuti malaysia, voucher agoda, voucher barang elektrik dan lain-lain lagi voucher. Voucher-voucher ini boleh digunakan ketika pembelian di dalam shopee semasa kita check out. Dengan adanya voucher ini maka pembelian akan menjadi jimat lagi. Hari ini admin nak terangkan mengenai 2 voucher yang hot dalam shopee iaitu voucher free shipping dan juga voucher cashback.

Voucher Free Shipping

Antara voucher yang best dimana anda dapat jimat kos postage untuk setiap pembelian produk anda di shopee. Tapi ada had dia. Penggunaan voucher adalah terhad kepada seller-seller tertentu yang ambil bahagian dalam free shipping serta minima order kena buat sebelum anda boleh guna voucher free shipping dari shopee ini.
Untuk voucher Free shipping dari shopee ini anda boleh redeem di:

Klik Sini Untuk Redeem Voucher Free Shipping.

Cara guna

Voucher free shipping shopee

Voucher Cashback

Voucher ini dimana anda akan dapat coin shopee untuk setiap pembelian. Bergantung kepada berapa % cashback voucher yang anda claim. Penggunaan voucher adalah terhad kepada seller-seller tertentu yang ambil bahagian dalam cashback serta minima order kena buat sebelum anda boleh guna voucher cashback dari shopee ini.
Untuk voucher Cashback dari shopee ini anda boleh redeem di:

Klik Sini Untuk Redeem Voucher Cashback.

Cara guna

Voucher Cashback shopee

Voucher Free Shipping + Voucher Cashback

Anda juga boleh menggunakan voucher free shipping dan voucher cashback di dalam single check out di shopee ye. Maknanya anda beli barang kemudian check out dan pilih voucher free shipping dan cahsback sekaligus. Maka lagi jimatlah pembelian anda

Cara Guna

Voucher Cashback dan free shipping shopee

Voucher Free Shipping + Voucher Cashback + Voucher Kedai

Dan paling best kalau seller shopee tersebut ada menawarkan diskaun. Maka anda dapat jimat berganda di sini. Jadi pilihla mana kedai di Shopee yang ambil bahagian dalam free shipping dan cashback serta ada diskaun.

Leave a Comment