Ejen Amway

Ejen Amway

Ada banyak produk dalam Amway ni sebenarnya. Antara produk yang dijual ialah produk kecantikan, produk kesihatan, produk untuk menambahkan tenaga, penjagaan diri, produk untuk kanak-kanak, alatan untuk rumah, alatan untuk dapur dan macam-macam lagi.

apc ejen amway

Kesimpulannya barang untuk kehidupan seharian ada dijual dekat Amway ni. Kalau anda seseorang pembeli tegar barang Amway, lebih baik anda terus jadi APC Amway. APC ni macam nak lagi jimat kalau nak beli barang Amway, tapi kalau anda nak beli barang untuk guna dan untuk jual, better terus daftar jadi ABO ejen Amway. Bukan apa, banyak kelebihan kalau daftar ejen Amway ni.

abo ejen amway

Beli barang Amway dengan harga murah, setiap pembelian ada bonus, dapat bonus kalau capai target dan macam-macam lagi tau.

Kedai Amway

cara nak jadi ejen amway

Kedai Amway ni sudah ada di seluruh Malaysia. Jadi mudah untuk anda beli barang. Cuma ada tempat tertentu yang ada. Kalau anda bukan ahli tapi nak beli barang dekat kedai dia, memang tak boleh. Sebab kedai Amway hanya untuk ejen Amway buat pembelian sahaja. Jadi elok jadi ejen terlebih dahulu. Kalau order online pun laju je barang sampai. 2 3 hari sahaja ambil masa untuk sampai kalau barang tu ada stok.

Perbezaan APC dan Ejen ABO Amway

Ada banyak perbezaan antara ABO Amway dan APC Amway. Antaranya

  • 1. Daftar Ahli
  • 2. Diskaun
  • 3. Pembelian Terrhad
  • 4. Jual Beli
  • 5. Point
  • 6. Pendapatan
  • 7. Bonus
  • Gambar di bawah menunjukkan beberapa perbezaan antara APC dan ABO Amway.

    beza apc dan abo amway

    Kelebihan Ejen Amway
    Ejen Amway atau juga lebih dikenali sebagai ABO Amway membawa maksud yang sama. Nak daftar agen Amway ni cukup mudah. Anda bukan perlu pegang stok, dan tak perlu jugak buka kedai sendiri. Semuanya dihujung jari sahaja asalkan ada internet.

    Antara sebab kenapa kena daftar ejen Amway ni ialah paling penting dapat beli barang Amway dengan harga murah, dapat sebarkan manfaat Amway dekat orang lain.

    Kelebihan Jadi Ahli Amway

    kelebihan ejen amway

  • 1. Felixbility
  • Sebagai seorang ejen Amway, anda yang kawal masa anda sendiri. Buat banyak dapat banyak. Buat sikit dapat sikit. Tidak rasa terkongkong dan bebas. Cuma rugilah sebab dah jadi ejen Amway kan.

  • 2. Duit lebih
  • Setiap pembelian ada bonus. Tak kisahla kalau nak beli untuk diri sendiri atau orang lain. Tetap akan ada bonus.

  • 3. Diskaun Produk
  • Dengan jadi ejen Amway juga anda boleh lakukan pembelian barang-barang Amway dengan harga kurang dari harga asal. Jadi ia dapat menjimatkan lagi.

  • 4. Kelas
  • Seminggu sekali akan ada kelas samada untuk pengenalan produk, jatidiri dan sebagainya dari speaker-speaker agent Amway yang berjaya.

  • 5. Guna Barang Baru Jual
  • Ini benda paling mahal sekali dalam anda menjadi ejen Amway . Bila dah jadi ejen AMway ni anda akan melatih diri anda untuk guna barang Amway terlebih dahulu. Bila dah guna barang, anda akan sebarkan kebaikan dia dekat orang lain. Maknanya kita sendiri dah merasa kebaikan barang Amway barulah kita bercerita dekat orang lain.

  • 6. Kerjaya
  • Jangan tak sangka yang dengan jadi ejen Amway pun anda boleh bina kerjaya sendiri tau. Bila dah lama-lama menjual dekat orang, mesti ada yang nak jadi ejen Amway juga. Jadi anda akan bantu diorang untuk menjadi ejen Amway yang berjaya macam anda. Jadi bukan sahaja kita bantu orang lain untuk berjaya malah kita bantu diri sendiri untuk menjadi seorang leader.

  • 7. Upline Akan Bantu
  • Yang bestnya, bukan macam bisnes kat luar sana susah betul nak cari mentor dan kena bayar lagi. Yang ini upline sendiri sedia ada nak ajar kita sungguh-sungguh.

    Cara Nak Jadi Ejen Amway


    Mudah je nak jadi ejen amway ni. Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang Bisnes Amway, atau bagaimana cara nak daftar jadi ejen Amway, nak tahu tentang produk Amway atau nak buat pembelian produk Amway, boleh terus klik Wasap di bawah ini.

    daftar jadi ejen amway

    Klik: Nak Jadi ejen ABO Amway

    Selepas daftar sahaja sebagai ejen amway, anda akan diiktiraf sebagai ejen rasmi bagi pihak Amway yang digelar sebagai ABO – Amway Business Owner dan anda boleh mula mempromosi dekat media sosial ataupun kawan-kawan terdekat, saudara-mara dan menjual produk Amway untuk menerima ke semua jenis komisen yang telah disediakan oleh syarikat Amway.

    Dalam Amway ni kena percaya kalau kita nak berjaya, kita kena tolong orang lain juga untuk berjaya. Jadi, why not kita buat sama-sama kan.

    Kesimpulan

    Dalam Amway ni, anda boss anda juga kuli. Anda buat anda dapat. Anda bantu orang lain berjaya, baru anda akan berjaya. Rezeki untuk dikongsi. Jadi berkongsilah dengan orang lain sekali. Sentiasa support anak-anak buah anda untuk mereka berjaya. Sebab apabila mereka dah berjaya barulah kejayaan kita akan datang.

    Kalau ada yang nak daftar jadi ABO Amway tu bolehla klik Nak Jadi ejen ABO Amway. Saya akan bantu anda dari A sampai Z. Cara guna barang Amway, Cara nak promosi barang Amway, cara nak jual barang Amway dan macam-macam lagi.

    Apa jua yang kita lakukan memerlukan fokus dan dedikasi. tak semua bisnes sesuai tapi mereka yang punyai self motivasi dan ada effort untuk berjaya pasti akan berjaya.

    Leave a Comment

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.