5 contoh gadget Noxxa para ibu perlu ada di rumah

5 contoh gadget Noxxa para ibu perlu ada di rumah

Barang Elektrik Noxxa

Ibu-ibu dekat rumah sekarang ni dah cukup mudah. Maklumlah ada pembantu rumah yang diberi nama Noxxa. Noxxa ni bukan sahaja dapat membantu ibu di rumah memasak, malah dapat mempercepatkan proses masakan juga tau. Jadi ibu-ibu ada masa terluang untuk buat kerja lain.

Sebagai suami apakata hadiahkan pembantu rumah yang bernama Noxxa ni untuk isteri anda. Ye la. Nak minta pembantu betul kompem tak dapat. Jadi kita hadiahkan gadjet Noxxa untuk membantu mereka.

Noxxa ada banyak jenis keluaran yang dapat memudahkan ibu-ibu di dapur. Antaranya ialah Noxxa Food Steamer, Noxxa Bread Maker, Noxxa Pressure Cooker, Noxxa Noddle Maker dan juga Noxxa Low Rice.

Jadi dekat sini, admin akan terangkan serba sedikit mengenai fungsi dan kebaikan gadget Noxxa ini untuk kegunaan anda. Ye la, sebelum beli kena tahu apa fungsi dia. Barula tak membazir. Sebelum tu juga, kebanyakan barang elektrik Noxxa ni ada dijual di Amway tau. Jadi trusted la sikit. Boleh beli cash atau bayaar ansurans. Gadjet Noxxa ni dibawakan oleh Aewin Amway.

5 Barangan Elektrik noxxa

Noxxa Food Steamer

noxxa food steamer

Umur semakin tua ni, kekadang masak sesuatu atas dapur gas memang boleh terlupa kan. Dengan anak menangis lagi, basuh baju lagi. Siapa pernah alami? Kekadang sampai kering air dalam periuk kukus. Kalau tak berhati-hati boleh rentung periuk.

Jadi memperkenalkan Pengukus Makanan Noxxa atau nama omputehnya Noxxa Food Steamer. Dengan steamer noxxa yang bijak ini, XPERLU LAGI RISAU sebab jika air mulai mengurang, alarm akan berbunyi, dan jika air tidak ditambah, steamer automatik akan off sendiri, sangat selamat.

Steamer yang tak perlu tunggu 30 minit utk air mendidih pun, letak makanan, tekan on, masuk kan masa, tekan button start! Wap terus keluar dan aktiviti kukus bermula serta merta.

Terdapat 3 tingkat ruang pengukus XL yang boleh disusun secara bertingkat.
Setiap tiub stim menyalurkan stim ke setiap ruang yang mana meminimumkan pemindahan bau makanan dari satu ruang ke ruang yang lain.

Setakat nak buat kek kukus, nasi kukus, ayam, ikan dan lauk kukus, pau, kuih-muih dan macam-macam lagi takde masalah sekali jalan.

Yang paling best, jika lapisan bawah kukus nasi, bahagian tengah kukus ikan siakap stim, atas kuih seri muka, bau ikan tidak akan melekat pada nasi dan kuih seri muka anda. Jimat masa

Spesifikasi produk Noxxa Food Steamer

  • Berat : 7.2kg
  • Kapasiti : 1.71L
  • Kuasa : 1200W
  • Saiz Dulang Stim : 38.3(P) 23.4(P) 2.3(T) cm
  • Saiz Rak Stim : 34.5(P) 21.7(L) 7.5(T) cm
  • Boleh dapatkan Noxxa Food Steamer dengan agen Amway berdaftar. Klik je gambar ye atau

    Noxxa BreadMaker Oven Toaster

    noxxa bread maker

    Cukup mudah dengan Noxxa Breadmaker ini. Masukkan tepung dan bahan-bahan lain, dan serahkan kerja seterusnya kepada Noxxa Breadmaker. Noxxa Breadmaker akan buat semua bermula daripada mengguli hingga roti siap, hebat kan. Jimat masa.

    Noxxa BreadMaker Oven Toaster didatangkan dengan fungsi mesin roti, mesin oven dan juga sebagai pembakar roti.
    1) Fungsi Mesin Roti:
    (i) Pilihan berat buku roti dan warna kerak – pilih dari 3 saiz buku roti (1.0 lb, 1.5 lb, 2.0 lb) mengikut resipi anda dan pilih warna kerak sama ada cerah, sederhana, atau gelap
    (ii) 12 program roti (8 roti, 1 kek, 2 doh dan 1 mengadun)
    (iii) Pemasa Tunda sehingga 13 jam
    (iv) Mengekalkan kehangatan secara automatik selama 1 jam selepas roti siap dibakar

    2) Fungsi Oven:
    (i) Prapanas, bakar, panggang, nyahbeku dan kekal hangat dengan tetapan suhu dari 40°C-260°C
    (ii) Fungsi panggang pada 260°C – untuk memanggang ikan, sate atau kepak ayam

    3) Fungsi Pembakar Roti:
    (i) Pilihan untuk membakar 2 – 4 keping roti dengan pilihan warna kerak

    Banyak ciri yang terdapat pada Noxxa BreadMaker untuk memudahkan proses membuat roti. Antaranya
    (1) Skrin paparan LCD dengan lampu belakang
    (2) Lampu ketuhar untuk melihat dengan mudah
    (3) Panel kawalan yang mesra pengguna dengan tombol putar boleh laras
    (4) Butang besar untuk pengendalian yang mudah
    (5) Fungsi PAUSE apabila pintu ketuhar dibuka – untuk memeriksa doh atau makanan pada bila-bila masa tanpa mengganggu program.

    Spesifikasi produk Noxxa BreadMaker Oven Toaster

  • Kapasiti : 17.6
  • Pembuat Roti : 650W
  • Oven Elektrik : 1500W
  • Motor Penguli : 100W
  • Berat : 24lb
  • Dimensi (LxPxT) : 24in x 15in x 16in
  • Boleh dapatkan Noxxa BreadMaker dengan agen Amway berdaftar. Klik je gambar ye atau

    gadget noxxa

    Noxxa Electric Multifunction Pressure Cooker

    noxxa pressure cooker

    Periuk Noxxa ini adalah sebuah periuk memasak jenis bertekanan tinggi. Yang orang selalu sebut “Pressure Cooker” tu la senang cerita. Ada banyak jenis pressure cooker di luar sana. Cumanya Noxxa ini didatangkan sekali dengan fungsi pelbagai fungsi (multi-function).

    Kerja memasak guna Noxxa Pressure Cooker jadi cepat dan tak perlu perhatian dan menunggu lama macam masak guna dapur biasa. Kalau masak bubur tu tak perlu nak jenguk dan tak berkerak periuk.

    Kelebihan Noxxa Pressure Cooker

  • Pilihan Tekanan Tinggi atau Rendah mengikut cara masakan
  • Pilihan yang pelbagai dan efektif seperti menumis, membakar, mengoreng, merebus, mengukus dan pelbagai lagi
  • Tiada masalah untuk membuat kek, biskut dan pastri
  • Kapasiti tinggi iaitu sebanyak 8L
  • Boleh panaskan semula makanan dan mengekalkan kepanasan makanan
  • Datang dengan function delay timer sehingga 8jam
  • One touch function, means kita tekan 1 button, after 4 sec, akan start sendiri (tak perlu risau terlupa tekan butan on)
  • Button Stir Fry dan Button Steam, dah boleh set suhu dan juga boleh set masa
  • Special button untuk bake cake
  • Function Warm boleh choose auto atau tak
  • Ada button + – , utk up dan downkan masa
  • Screen LED tunjuk pressure build up
  • Penutup Noxxa baru ada alumunium untuk pembebasan haba segera
  • Percuma sekali dgn buku resepi berwarna, siap step by step dalam 3 bahasa: Malay, English and Mandarin

    Spesifikasi produk Noxxa Pressure Cooker

  • Dimensi: 36 x 32 x 36 cm
  • BERAT: 6.03kg
  • KAPASITI: 8L
  • PENGGUNAAN TENAGA: 1300W
  • Boleh dapatkan Noxxa Pressure Cooker dengan agen Amway berdaftar. Klik je gambar ye atau

    masak pakai noxxa

    Noxxa Noodle Maker

    noxxa noodle maker

    Pembuat Mi Noxxa membolehkan anda menyediakan mi yang berkhasiat pilihan anda dari bahan-bahan semula jadi tanpa bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan.

    Apabila kita membeli Noxxa Noodle Maker ini, terdapat 6 jenis acuan mata untuk hasilkan pelbagai jenis mee dan pasta. Buku resepi juga disertakan sekali. Kos penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia. Bagus kan?

    Acuan 1 : Boleh buat mee kuning

    Acuan 2 : Boleh buat muruku

    Acuan 3 : Boleh buat fettucini atau kue teow

    Acuan 4 : Boleh buat kuih raya sendiri, tat nenas gulung atau semperit

    Acuan 5 : Boleh buat bihun halus atau putu mayam

    Acuan 6 : Boleh buat makaroni sendiri

    Spesifikasi produk Noxxa Noodle Maker

  • Kapasiti : 400g (dua cawan) tepung + 130ml air
  • Kuasa : 150W
  • Kekerapan putaran : 40-60 putaran
  • Boleh dapatkan Noxxa Noodle Maker dengan agen Amway berdaftar. Klik je gambar ye atau

    cara pakai noxxa

    Noxxa Low Sugar Rice Cooker

    noxxa low sugar

    Noxxa Low Sugar Rice Cooker khas bagi mereka yang nak kurus atau ada sakit diabetes. Bagus juga bagi mereka yang nak mengamalkan makanan yang sihat kerana ia boleh hilangkan kanji dalam nasi sehingga 41%.

    Bukan setakat nasi sahaja boleh guna periuk ni tau. Sup, yogurt, nasi goreng, bijirin, bubur dan lain-lain pun boleh guna Noxxa Low Sugar Rice Cooker ni.

    Manfaat produk yang dimasak menggunakan Noxxa Low Sugar Rice Cooker:
    – memasak nasi putih yg lebih sihat dengan kandungan kanji yg lebih rendah (hingga 41%)
    – Menikmati manfaat nasi sepenuhnya sebagai sebahagian daripada diet seimbang
    – Mengawal paras gula darah dan berat badan
    – Mudah dan berkesan, sesuai untuk gaya hidup yg sibuk

    Spesifikasi produk Noxxa Low Sugar Rice Cooker

  • 10 program memasak berbilang fungsi
  • Pemasa memasak boleh laras
  • Kekal panas sehingga 24jam
  • Penunda waktu sehingga 12 jam
  • Warranty pengilangan setahun
  • Kapasiti : 5L : periuk dalaman keluli tahan karat 304
  • 3L: penapis seramik rendah gula
  • Boleh dapatkan Noxxa Low Sugar Rice Cooker dengan agen Amway berdaftar. Klik je gambar ye atau

    cara guna noxxa

    Cara Beli Barang Elektrik Noxxa

    Itu sahajalah mengenai gadget Noxxa untuk kegunaan para ibu di rumah. Jika anda berminat untuk mendapatkannya samada secara cash atau secara kredit, boleh dapatkan melalui agen Amway yang berdaftar di bawah ya

    Saya Berminat Dengan Gadjet Noxxa: KLIK Saya Untuk Whatsapp

    nak beli noxxa

    Leave a Comment

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.