Mesin Basuh dan Dryer Khind

Mesin Basuh Khind 2 in 1

Bila ada mesin 2 in 1 washer dryer ni, bertambah mudah urusan seharian sekeluarga. Mesin ini adalah keperluan paling penting dalam rumah dan boleh selesaikan cabaran pengurusan pakaian.
Sekarang ada promosi. Jimat sangat, hanya RM125 dah boleh dapat 1 unit mesin baru ni.

Dengan teknologi 2 IN 1 WASHER DRYER DARI KHIND , ia boleh bantu mudahkan kerja anda

  • Tak perlu lagi buang masa dan tenaga jemur baju di ampaian
  • Basuh dan keringkan baju cepat, 1 jam saja boleh siap
  • Dah tak perlu lagi ulang alik ke dobi setiap hari
  • Yang paling best, tak ada lagi masalah baju berlonggok tak basuh

    Mesin Basuh dan Dryer Khind

    Mesin Basuh dan Kering Khind 2 in 1

    Spesifikasi Mesin Basuh Khind 2 in 1

  • Brand: Khind
  • Warranty: 3 Tahun
  • Servis: 3 Tahun
  • Insurans: 3 Tahun
  • Harga: RM125 sebulan (Kontrak 3 tahun)
  • Saiz Membasuh: 10Kg
  • Saiz Mengering: 6Kg
  • Kenapa perlu beli mesin basuh wash and dry 2 in 1 dari Khind

    Kebaikan Khind Mesin Basuh Pengering 2 in 1

  • Jimat Elektrik
  • Mesin basuh Washer dan Dryer 2 in 1 dari Khind ni menggunakan sistem inverter jadi dapat menjimatkan elektrik. Jimat elektrik macam 30sen je setiap kali basuh dan keringkan pakaian

  • Jimat Masa
  • Tak perlu lagi nak sidai kain lepas basuh baju. Tak perlu lagi nak ke kedai dobi untuk basuh dan keringkan. Setting sekali sahaja dah boleh basuh dan keringkan terus. Tiada masalah lagi bila musim hujan.

    Kalau baju sikit boleh settle dalam 1 jam. Kalau baju penuh boleh settle dalam 3 jam

  • Jimat Duit
  • Boleh bayar bulan-bulan dalam RM125 je sebulan. Kontrak 3 tahun. Ada insurans dan ada servis warranty lagi selama 3 tahun. Tak perlu risau nak bayar sedebuk untuk mesin basuh siap kering.

  • Jimat Ruang
  • Kalau beli mesin basuh biasa tu lepastu beli pula mesin dryer nanti penuh pulak ruang. kalau ruang besar takpe. Kalau ruang kecik? Sempit nanti.

    Jadi 2-In-1 Washer Dryer Khind ni dah mampu menjimatkan ruang. Sebab dia basuh je terus keringkan sekaligus dalam 1 mesin.

  • Jimat Minyak
  • Tak payah dah start kereta nak pergi dobi. Kalau dobi penuh orang lagi-lagi musim hujan, tak pasal-pasal kena pusing kereta cari dobi lain.

    Cara Beli Mesin Basuh Khind

    cara apply mesin basuh
    Nak apply beli KHIND Mesin Basuh + Dryer 2 in 1 ni pun cukup senang. Samada nak cash atau insurans, hanya kad pengenalan sahaja diperlukan.

    Specialnya Pengering Pakaian & Mesin Basuh Combo Khind ni adalah boleh basuh dan keringkan baju sekaligus.

    Ada 2 cara untuk dapatkan mesin basuh khind 2 in 1 ni. Samada nak beli cash atau bayar ansurans bulanan. Harga mesin basuh Khind ni

  • Cash
  • Harga: RM3500

  • Ansurans
  • Harga: RM125/bulan selama 3 tahun

    Nak dapatkan mesin basuh wash n dry ni secara cash atau insurans bayar bulan-bulan, Klik Sini Untuk Pertanyaan

    Proses Penghantaran dan Pemasangan

  • Penghantaran Percuma
  • Boleh pos kemana-mana sahaja asal dalam Malaysia. Johor, perlis, kedah, sabah, sarawak tak kisah. Semua boleh pos. Pos pun percuma.

  • Pemasangan Percuma
  • Technician akan datang dan pasangkan mesin basuh Khind ni secara percuma. Pemasangan percuma di seluruh Malaysia tak kira mana anda berada.

    Tutorial Guna Mesin Basuh Khind

    Masukkan pakaian ke dalam mesin basuh dan kering Khind ni. Jangan terlalu penuh. Nanti bila mesin berpusing, baju tak bergerak. Kalau tak bergerak, pakaian tak bersih nanti. Mana-mana washing machine pun kalau letak penuh memang macam tu

    Kalau nak cepat untuk pakaian guna je mode Quick 30. 30 minit untuk basuhan dan lepastu tekan dry. Dry ni maknanya auto keringkan terus. Dan akan keluar masa dia Kalau pilih quick 30 tadi dan tekan dry, mesin basuh 2in1 ni akan siap basuh dan keringkan baju dalam 2jam 55minit sahaja.

    Jangan guna mode 1hour wash & dry jika basuh baju yang banyak Mode ini sesuai untuk basuh 5-6 helai baju sahaja. Sebagai contoh kalau terlupa basuh baju kerja atau baju penting.

    Selepas keringkan baju, mesin akan keluar code “rh” bermaksud cooling down. Biarkan ia berpusing sehingga code itu padam baru pintu boleh dibuka.

    Manual Book Khind

    Setiap kali korang beli mesin basuh jenama khind ni, korang akan dapat manual book. Dalam manual book tu akan ada tulis mode-mode untuk pakai bila basuh jenis-jenis kain. Jadi takdelah pening nak pilih mode apa untu jenis-jenis kain nanti.

    Dan dalam manual tu akan ada bagitau error code yang dihadapi bila ada masalah atau kesilapan teknikal pada mesin basuh anda. Kalau dah pening sangat, boleh je contact hotline Khind. Boleh whatsapp no technician di bawah kertas kuning yang diberikan. Ceritakan masalah anda di situ, mereka akan selesaikan semua secara PERCUMA.

    Mesin basuh Khind ni 10Kg untuk basuh dan 6Kg untuk kering. Dia punyi bunyi style gile bila korang pulas-pulas tombol dia. Boleh set berapa kali nak pusing berapa kali nak bilas dan boleh set untuk nak dry terus.

    Dari pening-pening nak pergi dobi untuk basuh dan keringkan baju baik beli mesin basuh 2 in 1 ni. Siap basuh, siap kering lagi. Bayar ansurans je. RM125 sebulan aje selama 3 tahun.

    Basuh selimut dan cadar pun muat.

    Feedback Customer

    Mesin basuh dan kering 2in1 ni sudah banyak terjual. Ni kami belanja review serta gambar-gambar mesin basuh khind 2 in 1 di rumah customer kami ya

    mesin basuh wash and dry khind

    khind

    mesin basuh dan kering khind

    mesin khind

    mesin basuh khind

    Contact

    Kalau berminat untuk mendapatkan mesin basuh yang premium ni secara cash atau insurans bayar bulan-bulan,
    klik ajeSaya Nak Mesin Masuh Khind

    Leave a Comment

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.