Penapis Air eSpring

Sistem Rawatan Air eSpring
Sistem rawatan air eSpring adalah yang pertama sekali menggunakan teknologi lampu UV tanpa wayar yang dapat memusnahkan bakteria dan virus, filter oragnik yang dapat menapis dan menyekat bahan tercemar, serta skrin di penapis air eSpring boleh memberitahu kualiti air yang masuk dalam penuras kita, dan boleh bagitahu tahap katrij yang digunakan.

Penapis air eSpring Amway

Penapis air Espring
Apa Itu Penapis Air eSpring

  • 1. eSpring merupakan jenama sistem perawat air di rumah no 1 di dunia dari segi jualan mengikut perkiraan tahun 2014
  • 2. Kelebihan eSpring adalah mengekalkan mineral dalam minuman pada masa sama menuras bahan cemar, virus dan bakteria (lebih 140 bahan cemar penyebab penyakit)
  • 3. Filter organik dari tempurung kelapa yang diproses menjadi karbon aktif yang dimampatkan. Dapat menapis bahan cemar & menyekat bahan-bahan cemar organik
  • 4. Lampu UV tanpa wayar (UV sebyk 40 mJ/sm2) dapat memusnahkan virus dan bakteria menjadikan air selamat bersih dan sihat untuk di minum
  • 5. Dengan cip pintar yg dipatenkan, kita tidak perlu ingat tarikh bila perlu tukar (5000L / 1 tahun), sebaliknya akan keluar lampu amaran untuk menukar filter
  • 6. eSpring hanya mempunyai satu filter karbon iaitu katrig yang perlu ditukar
  • 7. Kadar aliran air oleh eSpring adalah tinggi 3.4 liter setiap seminit cukup untuk memenuhkan gelas dalam beberapa saat
  • 8. Maintenance nya murah, tiada air dibazirkan berbanding RO dan anda sendri boleh buat untuk tukar filter
  • 9. NSF International Certification: NSF/ANSI 42, 53, 55 & 401
  • 10. WQA International Certification: Mohor Emas
  • Setiap orang ada pilihan hati masing-masing. Ada yang nak penapis air jenis c**way, ada yang nak c**koo. Ada yang beli cash. Ada yang bayar ansurans bulan-bulan. Tapi tahukah anda antara semua penapis air tu ada 1 ni penapis air terbaik pernah ada?

    Sejak kenal dengan penapis air eSpring dari amway ni memang dah tak cari lain.

    Yelah, dahlah comel. Cara pasang pun mudah. Tak banyak wayar. Papan pemuka pula digital.
    Cara pasang penapis air eSpring

    Espring ni ada fungsi memory chip. Setiap liter air yang keluar, dia akan auto calculate. Espring ada motherboard la kiranya. Lagi advance gitu.

    Harga Penapis Air eSpring Amway

  • Harga: RM 4,250.00
  • Anda boleh dapatkan penapis air eSpring ni dari ABO Amway yang berdaftar dengan Amway. Klik je Detail Sistem Rawatan Air ESpring

    Teknologi eSpring

    Tanpa memerlukan sumber elektrik terus, lampu ultraungu (UV) penapis air eSpring dikuasai oleh teknologi kuasa tanpa wayar eCoupled. Dengan teknologi ini, tenaga elektrik dialirkan melalui komponen udara, air dan komponen plastik tanpa perlu menyambungkan elektrik secara langsung untuk menyalakan cahaya ultraungu (UV) unit tersebut dalam sistem.

    Blok karbon di dalam Kartrij eSpring ini pula menggunakan bahan berasaskan tempurung kelapa berkualiti tinggi yang dapat menyingkirkan bahan cemar dengan berkesan tanpa menjejaskan mineral semula jadi sihat dalam air minuman anda.

    Paling best, skrin tu boleh inform kualiti air yang masuk dalam penuras kita, dan boleh bagitahu tahap katrij yang digunakan.

    Penapis Air Amway adalah satu2nya sistem rawatan air yang mempunyai indicator @ penanda aras yang akan memaklumkan kepada kita catridge dah sampai masa untuk ditukar.

    Bukan tu je. Rasa airnya pun sangat tulen. Rasa lebih segar dan cepat hilang rasa haus. Bila digunakan untuk memasak, masakan pun lambat basi. Terutamanya nasi.

    Ramai sebenarnya kan sanggup beli air botol penutup hijau yg agak mahal sekarang ni untuk air minuman seharian.

    Lepastu ramai juga yg pasang penapis air yang selalu keluar iklan tu. Tapi tak tahu pun banyak khasiat dalam air tu hilang sebab penapis ni.

    Kelebihan Penapis Air eSpring
    Kualiti penapis air

    Kebaikan Perawat Air eSpring

    Antara kebaikan Penapis air eSpring

  • 1. Ada UV light – utk membunuh kuman dan virus
  • 2. Satu2nya perawat air rumah yg ada UV light
  • 3. Membekalkan air minerals, bukan air RO (reverse osmosis)
  • 4. Hanya menapis kotoran2, tanpa membuang minerals di dalam air
  • 5. Filter E-Spring seluas 60 padang bola, dipadatkan dlm 1 E-Spring
  • 6. Menjimatkan bil letrik anda
  • 7. Mudah dipasang – kerana E-Spring dibuat tanpa sebarang screw
  • 8. Mudah utk diservice sbb kita bole tukar sendiri filter
  • Dan ada juga yang tahu pasal kebaikan eSpring dan pilih eSpring sebagai penapis air terbaik & penulen air di rumah.

    Lagi satu, bila guna penapis air eSpring dari Amway ni tak rasa terbeban sangat dengan komitmen bulanan. Uolls boleh beli cash je tau. Nak lagi murah? Jadi ahli terus.

    Bab servis jangan risau. Walaupun penapis air eSpring sebenarnya boleh diservis sendiri je, sebab mudah, tapi kami tetap sediakan perkhidmatan servis selepas jualan secara PERCUMA!

    Nak pergi ke mana-mana ja tapi tak nak putus bekalan air bersih, bawa aje penapis air eSpring dari amway ni asalkan ada plug dan ada paip. Jimat takyah belì air mineral berbotol-botol.

    Kalau nak tahu lagi dengan keistimewaan menggunakan penapis penuras air eSpring, klik je
    Detail Sistem Rawatan Air ESpring

    Leave a Comment

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.