Senarai Kedai Eco Shop Kedai 2 Ringgit di Selangor

Senarai Cawangan Kedai Eco di Selangor

Masuk nak beli 1 barang je. Last-last keluar bebarang-barang. Itulah kedai berhantu kedai eco. Kalau masuk sini tak penuh bakul tu tak sah. Ingat nak beli barang plastik je di kedai eco ni. Last-last, plastik, pasu, goodies dan lain-lain dibelinya.

Kalau setakat nak cari hadiah besday untuk anak cari je dekat kedai eco ni. Jangan pula pergi beli hadiah untuk isteri dekat sini. Berperang nanti. Tapi kalau bawa dia shopping sini mesti suka.

kedai eco shop

Sebab tulah kedai eco ni digelar kedai berhantu oleh semua orang. Dulu-dulu orang panggil keco RM2 atau kedai RM2. Kedai eco ni warna merah. Jangan salah masuk. Yang warna kuning tu nama dia eco plus ye bukan eco shop. Barang dalam tu berharga dalam RM5 RM10 tau.

Dekat Selangor ada 1 je cawangan dia iaitu di

Plaza Metro, Kajang
Lot No. S128-S136 (2nd Floor), Plaza Metro Kajang, Seksyen 7, Jalan Tun Abdul Razak, 43000 Kajang Selangor

Barang di Kedai Eco

Antara barangan yang ada di kedai eco ialah

  • Ada jual barang keperluan rumah
  • Ada jual barang bertukang
  • Barang bilik air pun ada
  • Makanan ringan
  • Bawang, kentang dan lain-lain
  • 1 barang RM2.40 pulak tu

Dari nak beli 1 penuh 1 bakul. Kalau bawa bini ke sini. Alamatnya tak jumpa jalan pulang. Siap kena beli bela saka. Suami yang menunggu penat jadinya. Kenalah merayau ke tempat lain dulu.

Barang yang ada dalam ni pun bukan cikai-cikai. Kalau setakat nak cari barang-barang basic untuk rumah tu dijamin ada di kedai eco shop ni. Jimat pun jimat. 1 barang RM2.40 je.

Kalau korang mencari Barang Pembersihan di Eco Shop boleh baca https://contoh.my/barang-pembersihan-di-eco-shop

Senarai Cawangan Kedai Eco Shop RM2 di Selangor

Senarai Kedai Eco di Selangor

Di Selangor sahaja ada lebih kurang 44 cawangan kedai eco. Memang antara negeri terbanyak ada kedai eco.

Kalini kami akan senaraikan lokasi kedai eco shop di Negeri Selangor

Kedai Eco Shop Klang

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Klang

Bandar Botanic Klang Branch
No. 25 (Grd, 1st & 2nd), No. 27, 29 (Grd & 1st), Jalan Kasuarina 2/KS 7, Bandar Botanic Capital, 41200 Klang, Selangor
Bukit Raja Branch
No. 6, 7 & 8 (Grd & 1st Flr), Jalan Astaka 1A/KU2, Bandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor.
Klang Parade Branch
S.01 (2nd Flr), Klang Parade, No. 2112, KM2, Jalan Meru, 41050 Klang, Selangor
Port Klang Branch
No. 51, 53, 59, Jalan Ehsan Perdana 7/KS 5, 42000 Port Klang, Selangor.
Taman Sentosa Klang Branch
PT35664, Lorong Dato Yusof Shahbudin 29A, Taman Sentosa, 41200 Klang, Selangor.
Teluk Pulai Branch
No 43, 45, 47 & 49, Jalan Teluk Pulai, 41100 Klang Selangor.

Kedai Eco Shop Puchong

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Puchong

Tasik Perdana Puchong
Address: Lot PT 41566, Jalan PTP 1/2 Taman Perindustrian Tasik Perdana Puchong, Mukim Dengkil, 47100 Sepang, Selangor
Taman Mas, Sepang Branch
Unit G1 & G-2 (Gound Floor), Calisa Melia Residences, Lingkaran Dagang Mas, Taman Mas, 47100 Puchong, Selangor.
Bandar Puchong Jaya Branch
No. 35 (Ground, First & Second Floor), Jalan Kenari 12, Puchong Jaya, 47100 Puchong, Selangor.

Kedai Eco Shop Shah Alam

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Shah Alam

Shah Alam Branch
26, 28 & 30 (Grd & 1st Flr), Jalan 25/65, Taman Sri Muda, Seksyen 25, 40400 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.
Subang Baru Branch
Lot F2, PT 17920, Seksyen U9, 40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

Kedai Eco Shop Sungai Buloh

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Sungai Buloh

Bandar Saujana Utama Branch
No. 60 (1st Flr), No. 62 (Grd & 1st Flr) & No. 64 (Grd & 1st Flr), Jalan Bidara 6/3, Taman Saujana Utama 3, 47000 Sungai Buloh, Selangor.
Sungai Buloh Branch
No. 11 & 13(Grd & 1st Flr), Jalan Nautika AU20/A, Section U20, Pusat Komersil TSB, 40160 Sungai Buloh, Selangor.

Kedai Eco Shop Petaling Jaya

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Petaling Jaya

Citta Mall Branch
Lot No. F-30, F-31, F-32, F-33, F-33A & F-35 (1st Flr), Citta Mall, No. 1, Jalan PJU 1A/48, PJU 1A, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor
Palm Spring Branch
A-G06, A-G07, A-G08, A-G09 & A-G10 (Grd Flr), Block A, Jalan Persiaran Surian, Palm Spring @ Damansara, 47810 Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor.
Petaling PJS6
No. 15 & 16 (Ground Floor), Jalan PJS 6/6, Desa Mentari, 46000 Petaling Jaya, Selangor.
Sunway Mentari Branch
No. 16 (Grd, 1st & 2nd Flr), No. 18 & No. 20 (Grd & 1st Flr), Jalan PJS 8/4, 46150 Petaling Jaya, Selangor.

Kedai Eco Shop Kajang

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Kajang

Bukit Mahkota Branch
Lot 62, Jalan BM 2/1, Bandar Bukit Mahkota,43000 Kajang, Selangor.
Metro Point Kajang Branch
S8, S9, S10, S11 (2nd Flr), Metro Point Complex, Jalan Jelok 8, 43000 Kajang, Selangor.
Kajang Branch
No 32, 32A, 36, 38, 40 & 42, Jalan Ttdi Grove 1/1, Taman Ttdi Grove, 43000 Kajang, Selangor.
Vista Bangi Branch
Unit 1-08 & 2-08, Unit 1-09 & 2-09 Unit 1-10 & 2-10, Unit 1-11 & 2-11 (Grd & 1st Flr) Vista Bangi, Jalan Reko, 43000 Kajang, Selangor, Malaysia

Kedai Eco Shop Subang Jaya

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Subang Jaya

Main Place Mall Branch
2F-16 & 2F-17, Main Place Mall, USJ 21, 47640 Subang Jaya, Selangor.
Subang Jaya Branch
525A, Persiaran Subang Permai, Taman Perindustrian Subang Usj 1, 47610 Uep Subang Jaya, Selangor.
Subang Parade Branch
Lot G26A (1), B, C,D (1) (Grd Flr), Subang Parade Shopping Centre, No. 5, Jalan SS 16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor.

Kedai Eco Shop Rawang

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Rawang

Rawang Baru Branch
No. B-11 & B-12 (Grd, 1st & 2nd Flr), Jalan Rawang, Pusat Perniagaan R.E.E.F 2, 48000 Rawang, Selangor.
Rawang Branch
Lot No.6,7,8,9,10 Lot (13152), Jalan Bj 2, TamanPerindustrian Belmas Johan, 48000 Rawang, Selangor.

Kedai Eco Shop Balakong

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Balakong

Balakong Branch
KA-19G, KA-20G & KA-22G, Jalan Setia Balakong 2/1, 43300 Balakong, Selangor.

Kedai Eco Shop Bangi

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Bangi

Bangi Branch
PT 72529-HS (D) 144405,Bandar Baru Bangi,43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

Kedai Eco Shop Banting

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Banting

Banting Branch
2 (Grd&1st&2nd), 6 (1st Flr), 8 (1st Flr), Jalan Toman 1, Taman Seri Putra, 42700 Banting, Selangor.

Kedai Eco Shop Batang Kali

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Batang Kali

Batang Kali Branch
No. 1, 2, 3, 4, 5 & 6 (Grd & 1st Flr), Block N, Jln Ara 2, 1, Pusat Perdagangan Ara, Seksyen 5 Bandar Utama Batang Kali, 44300 Batang Kali, Selangor, Malaysia

Kedai Eco Shop Batu Caves

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Batu Caves

Batu Caves Branch
No. 60 (Grd Flr), Jalan SBC 5, Taman Sri Batu Caves, 68100 Batu Caves, Selangor.
Selayang Branch
No. 1, Ideal Convention Centre, Jalan PS 10, Taman Prima Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor.
Selayang Warta Lama Branch
No. 4, 5 & 6 (Grd, 1st, 2nd & 3rd Flr), Jalan Sri Selayang, Taman Sri Selayang, 68100 Batu Caves, Selangor.

Kedai Eco Shop Bukit Sentosa

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Bukit Sentosa

Bukit Beruntung Branch
No.2A,6,8,10,12 & 12A, Jalan Orkid 1G/3, 48300 Bukit Sentosa, Selangor.

Kedai Eco Shop Cheras

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Cheras

Cheras Balakong Branch
No. 90, 92, 93 (Grd Flr & 1st Flr), Cheras Traders Square, 43200 Cheras 9 Miles, Selangor.

Kedai Eco Shop Jenjarom

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Jenjarom

Jenjarom Branch
No. 38 (Grd & 1st Flr), No. 40, 42 (Grd Flr), No. 46 (Grd & 1st Flr), Jalan Langsat 5, Taman Sejahtera 42600 Jenjarom, Selangor.
Saujana Putra Branch
No. 1 (Grd, 1st & 2nd), No. 3, 5, 7, 9, 11, 15, 17, 19, 21 (Grd), Jalan SP 5/4, Bandar Saujana Putra, 42610 Jenjarom, Selangor.

Kedai Eco Shop Kuala Selangor

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Kuala Selangor

Kuala Selangor Branch
No. 35B-G, No. 35C-1 (Grd), No. 35 (1st), Jalan Medan Niaga 1, Medan Niaga, 45000 Kuala Selangor, Selangor.

Kedai Eco Shop Puncak Alam

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Puncak Alam

Puncak Alam Branch
No. 2A (Grd & 1st Flr), No. 6, 8, 10, 12, 12A & 16 (Grd Flr), Jalan Eco Grandeur 1/8A, Eco Grandeur, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor Darul Ehsan.

Kedai Eco Shop Semenyih

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Semenyih

Semenyih Branch
No. 2 (Ground , 1st & 2nd Floor), 2A, 6, 8, 10, 12 (Ground Floor), Jalan Vista Valley 3, Semenyih Vista Valley, 43500 Semenyih, Selangor.

Kedai Eco Shop Seri Kembangan

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Seri Kembangan

Seri Kembangan Branch
A7, A8, A9 (Grd Flr), A10 (Grd, 1st & 2nd Flr) & A11 (Grd Flr), Block A, Putra Walk, Jalan PP 25, Taman Pinggiran Putra, Seks 2, Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor.

Kedai Eco Shop Sungai Besar

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Sungai Besar

Sungai Besar Branch
PT 2338, PT 2339, PT 2340 PT 2341, PT 2342 & PT 2343 Pekan, 45300 Sungai Besar, Selangor

Kedai Eco Shop Ampang

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Ampang

Taman Nirwana Ampang Branch
No. 2(Sublot-2,3,4&5), Blok 3A, City Garden Commercial Centre, Jalan Nirwana, Taman Nirwana, 68000 Ampang, Selangor.

Kedai Eco Shop Tanjung Karang

Berikut merupakan senarai kedai eco shop yang ada di Tanjung Karang

Tanjung Karang Branch
PT 1058 (Grd & 1st Flr, Pekan Tanjong Karang, 45500 Tanjong Karang, Selangor

Kalau malas nak ke kedai eco shop yang terdekat korang pun boleh je beli online di Kedai Eco Shop Online

Leave a Comment