Sistem Ejen

Sistem Ejen

Pernah dengar pasal sistem ejen? Sistem ejen ni dimana HQ ada 1 sistem yang digunakan oleh ejen-ejennya untuk proses:

  • 1. Submit order
  • 2. Semak Tracking
  • 3. Claim Komisyen
  • Dan macam-macam lagi hanya menggunakan satu sistem

    Dan semua ejen bawah HQ akan berdaftar di bawah sistem yang sama. HQ akan daftarkan ejen A dia di sistem tersebut. Kemudian EJen tersebut cari agen bawah dia dan daftarkannya juga di bawah sistem yang sama. Cukup sistematikkan?

    Jadi HQ akan ada ejen A, ejen A akan lantik ejen B, ejen B akan lantik ejen C. Apabila ejen C submit order di sistem ejen tersebut, ejen B, Ejen A akan dapat komisen dari penjualan yang dibuat oleh ejen C. Dah paham pasal sistem agen? Kalau belum jom teruskan membaca.

    Ada juga yang kata sistem agen ni sistem dropship, atau sistem submit order atau sistem stokis dan ejen. Semuanya nama yang sama dan fungsi yang sama. Asalkan semua penjual di bawah HQ tersebut daftar bawah sistem yang sama.

    seribu ejen satu sistem theboss
    Terma-terma yang biasa berkait dengan sistem ejen ini termasuklah “Dropship, Ejen, Stokis, Master Stokis, Monster stokis, affiliate, Executive Partner” dan macam-macam lagi. Bergantung pada gerak kerja HQ tersebut untuk mengaplikasikan dalam sistem ejen yang telah dilanggannya.

    Di dalam zaman sekarang Founder dan pemilik bisnes itu perlu tahu model bisnes terbaik zaman kini ialah Sistem Agen, Stokis dan Dropship.

    Sistem Ejen The Boss Asia

    Pernah dengar pasal sistem agent boss asia? Sistem agent boss asia merupakan sistem ejen terbaik yang ada di Malaysia kerana ada banyak benda sistem di luar sana tiada tapi ada di sistem agen boss asia.

    Setakat ni sistem agent boss asia sudah boleh intergrate dengan pelbagai shipping provider di luar sana. Antaranya ninjavan, j&t express, flash, poslaju, DHL dan sebagainya. Jadi mudah untuk anda setup mengikut shipping yang anda ada.

    Dah jelas?

    Apakata anda langgan sistem ajen terbaik dari theboss ini: Klik Sini Untuk Langgan Sistem Agen The Boss Asia

    The Boss Asia merupakan satu sistem ejen terbaik dimana ia mengautomasikan semua perkara untuk perniagaan anda dari mula anda menerima tempahan, sehingga anda membayar komisen kepada agent-agent anda dengan hanya satu klik sahaja.

    Anda boleh buat sehingga 999 level dalam satu sistem the boss ini. Jadi anda boleh bina karier yang berpanjangan bersama ejen anda.

    sistem urus ejen terbaik
    sistem pengurusan agen terbaik
    sistem stokis terbaik

    Cukup mudahkan.

    Apa yang ada di sistem ejen theboss yang akan memudahkan anda

    Modul Sistem Ejen Theboss

  • 1. Order
  • Anda nak submit order, tracking, komisen semua ada dalam sistem agent The Boss Asia ini. Sekiranya anda menggunakan sistem agent seperti leader, stokis, ejen dan dropship maka The Boss Asia merupakan sistem ejen dan stokis yang anda cari.

    submit order theboss

    Semua hanya perlu submit di satu sistem sahaja dan HQ boleh monitor semua pergerakan stok, komisen, tracking, barang return dan sebagainya.

    submit order sistem ejen

    Lengkapkan. Sekiranya agent anda nak submit dekat sistem pengurusan ejen The Boss Asia melalui handphone pun tiada masalah. Agent anda boleh submit order dimana sahaja dengan apa gadget sekalipun asalkan ada internet. Siap ada untuk submit order bagi singapore lagi tu. Kiraan semua takyah pening-pening dah. Submit je di sistem urus agen theboss, tracking, komisen, postage semua settle secara auto.

  • 2. Komisen
  • Agent nak request komisyen pun senang. Tak perlu lagi ada timing apa semua. Agent request je dekat sistem The Boss Asia ini, HQ approve. Mudah kan.

    Sekiranya anda nak override komisen pun ada. Override ni dimana apabila dropship submit order, maka orang atas dia akan mendapat komisen. Sistem urus ejen The Boss Asia boleh melakukan perkara seperti itu.

  • 3. Tracking
  • Barang sampai je dekat customer, ejen terus dapat komisen. Tak perlu lagi HQ cek samada barang dah sampai ke, return ke dan sebagainya. Sistem agen The Boss Asia akan terus update dekat sistem apabila customer anda dah terima barang. Semuanya secara automatik sahaja.
    tracking sistem agen
    Tracking pun customer akan dapat secara terus sahaja apabila ejen anda submit order.

  • 4. Intergrasi Woocomerce
  • Anda ada website woocomerce? Customer beli melalui web tersebut? Jangan bimbang. Sistem agent theboss akan synchronizekan order tersebut dengan sistem anda. Customer beli di website, sistem the boss akan synch dan masukkan order dalam sistem secara auto. Komisen, shipping, tracking semua disettlekan dalam 1 sistem sahaja.

    Pakej Sistem The Boss Asia

    pakej sistem agen theboss

    Ada 2 plan yang boleh anda pilih sekiranya ingin melanggan sistem agent The Boss Asia ini. Antara plan yang ada ialah

  • Harga
  • Pakej Phantom The Boss Asia RM1,500.00 / sebulan: Klik Sini Untuk Langgan Pakej Phantom
    Pakej Presiden The Boss Asia RM2,500.00 / sebulan: Klik Sini Untuk Langgan Pakej Presiden

    Perbezaan Antara Pakej Sistem Ejen The Boss Asia

    Apabila anda melanggan sistem dari theboss ini, ada perbezaan antara keduanya. Ada modul tambahan yang akan diberi percuma jika anda melanggan pakej president. Lagi mantap pengurusan sistem anda nanti.

    sistem agen theboss

    sistem theboss asia

    sistem dropship terbaik

    Cara Langgan Sistem Ejen The Boss Asia

    Cara langgan sistem agen terbaik dari The Boss Asia ni cukup mudah. Langgan Sekarang Sistem Agen dari The Boss ini: Klik Sini Untuk Langgan Sistem Agent The Boss Asia

    Jangan lupa buat akaun company bila anda meniaga. Penting tau. jemput baca: Cara Buka Akaun Company Maybank

    Leave a Comment

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.