11 Senarai Hadiah Untuk Lelaki. No 5 Paling Banyak Dijadikan Hadiah

Perempuan kekadang mestipening pikir nak bagi hadiah untuk lelaki samada husband, ayah, adik lelaki sebenarnya kan. Maklumlah barangan mereka ni tidak sebanyak barangan perempuan. Kalau anda baca artikel kami mengenai hadiah untuk perempuan anda akan tahulah sebab apa.

Apa Nak Bagi Hadiah Untuk Lelaki ni

Apapun kami akan kongsikan senarai hadiah untuk lelaki yang sesuai. Samada hadiah birthday, ulang tahun perkahwinan dan sebagainya. Senarai hadiah yang kami tuliskan ini amat sesuai samada hadiah untuk ayah, hadiah untuk suami, hadiah untuk boyfriend, hadiah untuk bos lelaki, hadiah untuk anak lelaki, hadiah untuk kawan lelaki dan sebagainya.

Senarai Hadiah Untuk Lelaki

Berikut merupakan hadiah yang sesuai untuk diberi kepada lelaki

  • Barangan komputer lagi-lagi kerusi gaming
  • Perfume
  • Set tali pinggang
  • Set pencukur
  • Seluar
  • Barang berkebun

Apapun kami akan kongsikan senarai hadiah untuk lelaki yang terbaik untuk anda jadikan panduan dan idea. Diharapkan artikel ini dapat membantu anda mendapatkan idea dan pilihan hadiah tanpa perlu memeningkan kepala lagi.

17 Idea Hadiah Untuk Lelaki

Berikut merupakan beberapa contoh dan senarai hadiah untuk lelaki yang sesuai. Jadi sebagai kawan, isteri, kakak, perempuan sila pilih jenis hadiah mana yang sesuai dan hadiahkan untuk si lelaki.

1. Hadiah Kerusi Gaming

Sesetengah lelaki ni kebanyakan masanya menghadap komputer. Lagi-lagi yang bekerja sendiri. Jadi memang sesuai sangat kalau hadiahkan lelaki ni kerusi gaming. Untuk keselesaan si lelaki juga.

Kerusi gaming ni juga sesuai diberikan sebagai hadiah kepada suami, boyfriend, anak lelaki atau kawan lelaki. Diberikan pula ketika birthday dia atau sebagai hadiah pencapaian.

hadiah kerusi gaming

Antara kerusi gaming yang paling sesuai sebagai hadiah ialah jenama TT Racing. Boleh dapatkan di https://shope.ee/3fZMQuBSmB

2. Hadiah Jam Tangan

Jam tangan pun merupakan hadiah terbaik untuk diberikan pada lelaki tidak kira suami, boyfriend, ayah dan sahabat lelaki lain. Tapi jam ni ada bermacam jenis. Jadi anda kena tengok lelaki yang macam mana nak diberikan hadiah ni. Sangat sesuai diberikan kepada lelaki sebagai hadiah birthday, ulang tahun perkahwinan atau hadiah naik pangkat.

hadiah jam tangan

Antara jam tangan yang paling sesuai sebagai hadiah ialah jenama Casio. Ada bermacam jenis. Macam GShock untuk member lelaki atau suami. Boleh dapatkan di https://shope.ee/8ey2OS1D2f

3. Hadiah Set Drill

Bagi lelaki yang sukakan pertukangan atau DIY, set drill ni merupakan hadiah yang sesuai buat mereka. Dengan alatan yang cukup lengkap, membuatkan mereka fokus dalam DIY sesuatu kerja. Antara idea hadiah untuk lelaki yang suka DIY.

hadiah set drill

Antara set drill yang paling sesuai sebagai hadiah ialah jenama Bosch. Memang menjadi idaman semua lelaki di luar sana. Boleh dapatkan di https://shope.ee/VcKfk2cqY

4. Hadiah Pencukur atau Shaver Elektrik

Bagi lelaki yang berjambang atau menjaga penampilan, pencukur atau shaver elektrik ni sesuai dijadikan hadiah dan diberikan kepada mereka. Sesuai juga dijadikan sebagai hantaran kahwin bagi pihak perempuan kepada lelaki.

hadiah set pencukur

Antara shaver elektik yang paling sesuai sebagai hadiah ialah jenama Philips. Bukan sahaja tahan lama malah ada pelbagai jenis shaver. Boleh dapatkan di https://shope.ee/504k2Pk7tp

5. Hadiah Mouse Untuk Gaming atau Buat Kerja

Sesuai dijadikan hadiah buat lelaki yang kerja dari rumah atau kerja sendiri. Antara mouse yang paling tahan lama serta sesuai samada untuk buat kerja atau untuk gaming. Sangat sesuai dijadikan hadiah hari jadi untuk lelaki.

hadiah mouse untuk lelaki

Boleh dapatkan di https://shope.ee/LKyvVkFMU

6. Hadiah Set Karaoke 3d Portable

Kadang-kadang husband kita ni suka menyanyi. Samada dalam tandas, tengah buat kerja. Apakata hadiahkan suami kita tu set karaoke portable ni. Boleh karaoke sama-sama. Tapi jangan kuat sangat. Nanti marah pulak jiran-jiran. Antara hadiah untuk lelaki remaja yang tengah di fasa mencubab enda baru.

hadiah set karaoke untuk suami

Boleh dapatkan di https://shope.ee/1Au5vPKAiZ

7. Hadiah Kasut

Kasut pun boleh dijadikan hadiah. Maklumlah lelaki ni kalau barang dia tu nak beli punya payah. Rela bia dah buruk betul baru cari lain. Tu pun kalau cari. Kalau tak just tampal je tempat koyak tu. So jadikanlah kasut ni sebagai hadiah untuk si dia. Jangan lupa ukur saiz kaki diorang terlebih dahulu kalau nak beli secara online.

hadiah kasut untuk lelaki

Boleh dapatkan di https://shope.ee/fxpKh81aP

8. Hadiah Set Kuali

Kalau dapat lelaki yang suka memasak tu, apakata beri mereka hadiah set kuali ni. Lelaki ni kalau sekali masak memang sedap, jadi berbaloi kalau hadiahkan mereka.

Boleh dapatkan di https://shope.ee/2L3l2rZe4o

9. Hadiah Powerbank

Powerbank pun merupakan antara benda yang paling penting untuk diorang. Belikan 1. Kalau boleh lagi besar kuasa dia lagi bagus. Kalau dapat yang suka main game tu cepat je habis bateri. Jadi memang sesuai hadiahkan powerbank yang berkapasiti tinggi ni untuk mereka.

hadiah powerbank untuk lelaki

Boleh dapatkan di https://shope.ee/8pJX55do00

10. Hadiah Tumbler

Tumbler pun sesuai dijadikan hadiah buat kawan lelaki. Siap ada pakej tulis nama lagi. Maklumla musim panas ni. Jadi tumbler yang boleh tahan sejuk 10 12 jam amat sesuai sebagai hadiah

hadiah Tumbler untuk kawan perempuan

Boleh dapatkan di https://shope.ee/Vc7lZF8tp

11. Hadiah Al Quran

Al Quran sangat sesuai dihadiahkan untuk suami tersayang. Juga Al Quran boleh dijadikan sebagai hadiah hantaran kahwin. Kalau ada sahabat-sahabat lelaki yang bakal berkahwin tu apakata hadiahkan senaskah AL Quran buat mereka.

hadiah alquran untuk hantaran perempuan

Boleh dapatkan di https://shope.ee/40BzwhFS7d

Kesimpulan

Sekian sahaja perkongsian dari kami mengenai hadiah yang sesuai diberikan buat perempuan. Anda boleh pilih antara 11 senarai tersebut yang mana sesuai dijadikan hadiah mengikut keadaan dan mengikut apa yang mereka suka.

Kalau anda ada apa-apa cadangan hadiah, silalah komen di bawah ye. Nanti kami update dalam artiekl kami.

Boleh baca juga artikel kami mengenai hadiah untuk perempuan atau hadiah untuk ibu ini.

Leave a Comment