Ejen Amway

Ejen Amway

Cara Nak Jadi Ejen Amway

Mudah je nak daftar jadi ahli amway ni. Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang Bisnes Amway, atau bagaimana cara nak daftar jadi ejen Amway, nak tahu tentang produk Amway atau nak buat pembelian produk Amway, boleh terus klik Wasap di bawah ini.

daftar jadi ejen amway


Klik: Nak Jadi ejen ABO Amway

Selepas daftar sahaja sebagai ahli amway, anda akan diiktiraf sebagai ejen rasmi bagi pihak Amway yang digelar sebagai ABO – Amway Business Owner dan anda boleh mula mempromosi dekat media sosial ataupun kawan-kawan terdekat, saudara-mara dan menjual produk Amway untuk menerima ke semua jenis komisen yang telah disediakan oleh syarikat Amway.

Ada banyak produk dalam Amway ni sebenarnya. Antara produk yang dijual ialah produk kecantikan, produk kesihatan, produk untuk menambahkan tenaga, penjagaan diri, produk untuk kanak-kanak, alatan untuk rumah, alatan untuk dapur dan macam-macam lagi.

ahli amway

Kesimpulannya barang untuk kehidupan seharian ada dijual dekat Amway ni. Kalau anda seseorang pembeli tegar barang Amway, lebih baik anda terus jadi APC Amway. APC ni macam nak lagi jimat kalau nak beli barang Amway, tapi kalau anda nak beli barang untuk guna dan untuk jual, better terus daftar jadi ABO Ahli Amway. Bukan apa, banyak kelebihan kalau daftar ejen Amway ni.

abo ejen amway

Beli barang Amway dengan harga murah, setiap pembelian ada bonus, dapat bonus kalau capai target dan macam-macam lagi tau.

Ahli Amway

Ejen Amway atau juga lebih dikenali sebagai ahli ABO Amway membawa maksud yang sama. Nak daftar agen Amway ni cukup mudah. Anda bukan perlu pegang stok, dan tak perlu jugak buka kedai sendiri. Semuanya dihujung jari sahaja asalkan ada internet.

Kelebihan Jadi Ahli Amway

Antara sebab kenapa kena daftar ahli Amway ni ialah paling penting dapat beli barang Amway dengan harga murah, dapat sebarkan manfaat Amway dekat orang lain. Antara kelebihan jadi ahli Amway ialah

kelebihan ejen amway

1. Felixbility masa

Sebagai seorang ejen Amway, anda yang kawal masa anda sendiri. Buat banyak dapat banyak. Buat sikit dapat sikit. Tidak rasa terkongkong dan bebas. Cuma rugilah sebab dah jadi ahli Amway kan.

2. Dapat duit lebih dari hasil jualan

Setiap pembelian ada bonus. Tak kisahla kalau nak beli untuk diri sendiri atau orang lain. Tetap akan ada bonus.

3. Diskaun Produk dengan setiap pembelian

Dengan jadi ejen Amway juga anda boleh lakukan pembelian barang-barang Amway dengan harga kurang dari harga asal. Jadi ia dapat menjimatkan lagi.

4. Kelas tiap minggu

Seminggu sekali akan ada kelas samada untuk pengenalan produk, jatidiri dan sebagainya dari speaker-speaker agent Amway yang berjaya.

5. Guna barang baru sebarkan kebaikan

Ini benda paling mahal sekali dalam anda menjadi ejen Amway . Bila dah jadi ahli Amway ni anda akan melatih diri anda untuk guna barang Amway terlebih dahulu. Bila dah guna barang, anda akan sebarkan kebaikan dia dekat orang lain. Maknanya kita sendiri dah merasa kebaikan barang Amway barulah kita bercerita dekat orang lain.

6. Pengembangan kerjaya

Jangan tak sangka yang dengan jadi ejen Amway pun anda boleh bina kerjaya sendiri tau. Bila dah lama-lama menjual dekat orang, mesti ada yang nak jadi ahli Amway juga. Jadi anda akan bantu diorang untuk menjadi ejen Amway yang berjaya macam anda. Jadi bukan sahaja kita bantu orang lain untuk berjaya malah kita bantu diri sendiri untuk menjadi seorang leader.

7. Upline Akan Bantu jika anda ada masalah

Yang bestnya, bukan macam bisnes kat luar sana susah betul nak cari mentor dan kena bayar lagi. Yang ini upline sendiri sedia ada nak ajar kita sungguh-sungguh.

Perbezaan APC dan Ejen ABO Amway

Ada banyak perbezaan antara ABO Amway dan APC Amway. Antaranya

  • 1. Daftar Ahli
  • 2. Diskaun
  • 3. Pembelian Terrhad
  • 4. Jual Beli
  • 5. Point
  • 6. Pendapatan
  • 7. Bonus
Ahli APC AmwayAhli ABO Amway
Daftar Jadi Ahli APC Amway RM20 SahajaDaftar Jadi Ahli ABO Amway RM60 Sahaja
Diskaun 30% Harga AhliDiskaun 30% Harga Ahli
Terhad 3 Unit PembelianTiada Had Pembelian
Beli Untuk DIri Sendiri Sahaja dan Tidak Boleh MenjualBeli Untuk Diri Sendiri dan Boleh Menjual
Dapat PointDapat 14 Jenis Pendapatan dan Bonus Jualan

Gambar di bawah menunjukkan beberapa perbezaan antara APC dan ABO Amway.

beza apc dan abo amway

Kedai Amway

cara nak jadi ejen amway

Kedai Amway ni sudah ada di seluruh Malaysia. Jadi mudah untuk anda beli barang. Cuma ada tempat tertentu yang ada. Kalau anda bukan ahli tapi nak beli barang dekat kedai dia, memang tak boleh. Sebab kedai Amway hanya untuk ejen Amway buat pembelian sahaja. Jadi elok jadi ejen terlebih dahulu. Kalau order online pun laju je barang sampai. 2 3 hari sahaja ambil masa untuk sampai kalau barang tu ada stok.

Dalam Amway ni kena percaya kalau kita nak berjaya, kita kena tolong orang lain juga untuk berjaya. Jadi, why not kita buat sama-sama kan.

Kesimpulan

Dalam Amway ni, anda boss anda juga kuli. Anda buat anda dapat. Anda bantu orang lain berjaya, baru anda akan berjaya. Rezeki untuk dikongsi. Jadi berkongsilah dengan orang lain sekali. Sentiasa support anak-anak buah anda untuk mereka berjaya. Sebab apabila mereka dah berjaya barulah kejayaan kita akan datang.

Kalau ada yang nak daftar jadi ABO Amway tu bolehla klik Nak Jadi ejen ABO Amway. Saya akan bantu anda dari A sampai Z. Cara guna barang Amway, Cara nak promosi barang Amway, cara nak jual barang Amway dan macam-macam lagi.

Apa jua yang kita lakukan memerlukan fokus dan dedikasi. tak semua bisnes sesuai tapi mereka yang punyai self motivasi dan ada effort untuk berjaya pasti akan berjaya.

Soalan dan Jawapan Kelebihan Jadi Ahli Amway

Berapa harga nak jadi ahli amway?

Harga Ahli Amway untuk ABO RM60 setahun manakala APC RM20 setahun

Kalau saya nak daftar jadi ahli amway macam mana?

Boleh hubungi 013 956 1025 dan kata saya berminat nak jadi ahli amway. Nanti dia akan bantu anda

Bonus Amway masuk bila?

Kebiasaannya setiap 15hb setiap bulan

Lepas jadi ahli Amway ni ada kelas ke untuk ajar?

Kita ada kelas bimbingan untuk bantu. Jangan bimbang

Leave a Comment